Smartlog v3 » Billige Basketball Trøjer NBA online shop » Stephen Curry til LeBron og Lakers: Du har stadig til at slå os
Opret egen blog | Næste blog »

Billige Basketball Trøjer NBA online shop

Køb billige Basketball Trøjer NBA i bedste online shop

Stephen Curry til LeBron og Lakers: Du har stadig til at slå os

12. Jul 2018 09:45, nbadanmark

På trods af at LeBron James pakker sine poser og bevæger sig vest for at blive med i Los Angeles Lakers, siger Stephen Curry, at vejen til NBA-finalerne i den vestlige konference stadig går gennem de gyldne statskrigere. NBA Trøjer til salg online shop.

Curry blev spurgt af USA Today, hvad han troede på Lakers underskriver James til en fire-årig aftale og hvordan Los Angeles ville være retfærdigt som et hold. Curry sagde: "Jeg ved ikke, hvad de skal være som hold, for det er helt klart helt nyt og de har ikke deres identitet. Der er meget, der er lavet om konkurrencen i Vesten og hans otte lige Finaler udseende og alt det, men det gør bare alle, der hæver antennen lidt op - herunder os. " Du kan også købe Stephen Curry Trøje for at vise din støtte.

 

"Det vil være sjovt for fans, at spille (mere) i den regulære sæson, og hvem ved i playoffs. Så vesten blev selvfølgelig stærkere med LeBron, men du skal stadig slå os."

Tags

Relaterede

Seneste